ya kardeş linkler hep ölü jekicen flimlerine baktım kaç gündür hepsi bozuk alay eder bigi bide sağlam dıyon ilgilen şunlarlada siteden boşuna ayrılmayayım
(26-06-2010 21:37)karakartal_laz Yazılan: Ziyaretçiler linkleri göremezler.Linkleri görebilmek için lütfen BURAYA TIKLAYARAK üye olunuz...ya kardeş linkler hep ölü jekicen flimlerine baktım kaç gündür hepsi bozuk alay eder bigi bide sağlam dıyon ilgilen şunlarlada siteden boşuna ayrılmayayım
Bak güzel kardeşim benim tüm Jackie Chan filmlerine Ziyaretçiler linkleri göremezler.Linkleri görebilmek için lütfen BURAYA TIKLAYARAK üye olunuz... ulaşabilirsin..Linklerin hepsi sağlam kimseyle alay ettiğim filan yok he bilmiyorum diyorsan başım üstüne yardım iste yardım edeyim ama gözünü seveyim bilmiyosun madem linkler ölü alay ediyon gibi kelimeler kullanma kalbini kırmayım gereksiz yere..Ben bugune kadar yardım isteyen kimseye sırt çevirmedim.. Eğer rapid premium hesabın yoksa ondan indiremiyo olabilirsin bu bir..Senin aldığın hata ne de linklerin ölü olduğu kanısını kapıldın bu iki..Üçüncüsü sana tavsiyem eğer bilgisayarında mozilla kurulu ise Ziyaretçiler linkleri göremezler.Linkleri görebilmek için lütfen BURAYA TIKLAYARAK üye olunuz... bu eklentiyi kur mozillaya ; önce Greasemonkey’i indirmek için tıklayın der ona tıkla sonra mozillayı yeniden başlatmanı isteyecek başlat ve tekrar aynı sayfada>>> Script’i indirmek için tıklayın yazar ona tıkla kur 5 sn sürüyor ve son olarak onun altında>>> Ek olarak bu script ise aşağıdaki siteleri de destekliyor yazısına tıkla ve onu da kur bu işlemler bittikten sonra rapid hotfile netload ve bunlar gibi birsürü sitenin linkleri sağlammı değilmi indirmeden bu eklenti sayesinde görebilirsin..Örnek resim aşağıdadır linkler sağlam olduğunda yanında yeşil tik olur ...Umarım ifade edebilmişimdir kendimi....Sorunun olursa ben burdayım her zaman yardımcı olurum saygılar
Ziyaretçiler linkleri göremezler.Linkleri görebilmek için lütfen BURAYA TIKLAYARAK üye olunuz...
Ziyaretçiler linkleri göremezler.Linkleri görebilmek için lütfen BURAYA TIKLAYARAK üye olunuz...
(Bu Mesaj 26-06-2010 22:08 değiştirilmiştir. Değiştiren : мєѕѕєν.)
selamüalüküm yakardeş beni mahçup ettın.öncelikle verdiğin cevaba ve beni aydınlattığın için teşekkür ederim.ben linkler ölü derken hepsi değil ilk linki indirilıyor boş link diyor sorun o yanı yoksa iki tanesini seyredıyom şu an, şikayetime cevap verdiğin için artık buradan ayrılmam saygılar.tekrar teşekkür ederım.çalışmalarında başarılar
(27-06-2010 7:14)karakartal_laz Yazılan: Ziyaretçiler linkleri göremezler.Linkleri görebilmek için lütfen BURAYA TIKLAYARAK üye olunuz...selamüalüküm yakardeş beni mahçup ettın.öncelikle verdiğin cevaba ve beni aydınlattığın için teşekkür ederim.ben linkler ölü derken hepsi değil ilk linki indirilıyor boş link diyor sorun o yanı yoksa iki tanesini seyredıyom şu an, şikayetime cevap verdiğin için artık buradan ayrılmam saygılar.tekrar teşekkür ederım.çalışmalarında başarılar
Rica ederim arkadaşım ne demek siz soracaksınız iz cevaplıycaz bu döngü böyle devam edecek ne zaman kafana takılan bişey olursa sor ben hep yardım ederim..Bu arada boş link dediğin hangisi ben kontrol ettim tek tek hepsi çalışıyor sen yazan hatayı buraya kopyala ben sana sorunun ne olduğunu söylerim ok..Tekrardan iyi forumlar kardeşim...
(27-06-2010 13:44)karakartal_laz Yazılan: Ziyaretçiler linkleri göremezler.Linkleri görebilmek için lütfen BURAYA TIKLAYARAK üye olunuz...rar dosyalarını nasıl bırleştırıp flimi acıcam bana yardım edersen sevınırım
dosyalar indi amam flim açılmıyor,şimdiden tşk
Birleştirip derken şöyle söyleyim mesela indirdiğin film 4 part yani 4 tane rar dosyası var ise herhangi bir partın üzerine gel sağ tuşa basıp buraya çıkar diyeceksin bu kadar dostum yapman gereken..Sonra çıkan dosyayı herhangi bir media player programı ile izleyebilirsiniz...